Instagram volgers kopen? Hier is wat er gebeurt als je het doet

Wil je Instagram volgers kopen? Je weet wel, degenen die je profiel er populairder uit laten zien? Nou dan is dit de blogpost voor jou! We vertellen je wat er gebeurt als je Instagram volgers koopt! Want wat begint als een schijnbaar onschuldige beslissing kan later behoorlijk ernstige gevolgen hebben. Daarom hebben we onze beste raad samengesteld, zodat het niet averechts werkt in je gezicht 😉.

Het is geen geheim dat je de meeste dingen op Instagram kunt faken, zoals vakanties, een ring of een samenwerking met een merk. Maar waarom zou je het daarbij laten? Waarom zou je dan ook je volgers niet gaan faken? Het is naamlijk net zo gemakkelijk en je hoeft hier alleen maar een bankpas voor te gebruiken.

Alle gekheid op een stokje, we snappen waarom het verleidelijk klinkt. Misschien wil je vanaf nul een branded Instagram account beginnen en die eerste indruk laten tellen, of misschien zoek je manieren om je vaardigheden als influencer op het platform in te zetten en zo wat te verdienen van die $5,8 miljard die merken in 2021 aan IG influencers uitgeven? In deze blog beantwoorden wij de volgende vragen:

  • Geeft het kopen van Instagram-volgers je echt een voorsprong op je Instagram-strategie?
  • Is het helemaal ongevaarlijk?
  • Wat riskeer je als je het doet (behalve een zuiver geweten)?

HOE KOOP JE INSTAGRAM VOLGERS?

Laten we eerst eens stap voor stap bekijken hoe je Instagram-volgers kunt kopen. (Daarna laten we je zien waarom het tijdverspilling is.)

De zwendel zit in een klein (duister) hoekje!

Veel leveranciers van nep-Instagram-volgers zijn de afgelopen drie jaar failliet gegaan, omdat Instagram hard blijft optreden tegen bots, nepaccounts en hun nachtelijke operaties. Het vinden van een nep-aanbieder van Instagram-volgers is heel makkelijk door even te Googelen, je weet alleen nooit of het betrouwbaar is. Het zal je daarom wat onderzoek vergen om een leverancier te vinden die niet je geld en identiteit steelt.

Dus wees gewaarschuwd!

Bepaal of je in bulk wilt kopen of dagelijks een aantal volgers wilt krijgen.

Sommige leveranciers bieden jou twee opties aan. Duizend volgers tegelijk, of 200 per dag – om de illusie te vergroten dat niemand (inclusief Instagram) kan vertellen dat je je volgers hebt gekocht.

Bepaal of je likes en reacties wilt kopen terwijl je toch bezig bent.

Nu je toch met die bankpas in je hand zit, hoor ik je denken zal ik ook extra likes of comments kopen? want dit vergroot toch de kans dat het allemaal echt lijkt?

Overhandig je Instagram profiel en betaalgegevens.

Nadat je een service hebt gekozen is het tijd om te vertellen op welk Instagram account die volgers, likes en comments moeten komen. Hier is geen wachtwoord voor nodig maar wel een openbaar Instagram profiel. Vervolgens betaal je jou gekozen diensten. Natuurlijk is het raar om bij dit soort vaak onbekende bedrijven te betalen. Ik raad het je zeker ook niet aan.

Wachten op die volgers, likes en comments

Nu je dan toch op die betaalknop hebt gedrukt is het afwachten. Je krijgt in de meeste gevallen waar je voor betaald hebt. Jou volgers nemen spontaan toe maar als je beter gaat kijken naar de volgers die je hebt gekregen kun je zien dat ze fake zijn. Ze hebben vaak hele aparte namen, rare profielfoto’s of helemaal geen eigen content op hun profiel.

HOEVEEL KOST HET OM INSTAGRAM VOLGERS TE KOPEN?

Het kost niet veel om Instagram-volgers te kopen. De kosten variëren natuurlijk bij elke partij en pakket. Maar wij hebben gezien dat je al vanaf €2,- 100 instagram volgers kunt kopen. hoewel de kosten laag zijn, zijn de kosten voor je reputatie natuurlijk wel hoog.

WERKT INSTAGRAM VOLGERS KOPEN?

Kort gezegd ja. Voor een klein bedrag wordt je telefoon overspoeld met meldingen en gaat je volg-statistieken super snel omhoog.

Maar als we de vraag anders stellen; “werkt het kopen van Instagram volgers om je account succesvol te maken?”. Dan is het antwoord nee. Valse volgers zijn slecht voor jou analyses en je geloofwaardigheid.

DE 3 REDENEN WAAROM JE GEEN INSTAGRAM VOLGERS MOET KOPEN

1: Instagram kan het zien en kan je account opschorten

Het maken van een nepaccount is expliciet verboden door de gebruiksvoorwaarden van Instagram, dit betekend dat bots of spookaccounts regelmatig worden verwijderd. Als je volgers hebt gekocht, krijg je mogelijk een waarschuwing, is je account tijdelijk uitgeschakeld, kun je de volgers kwijtraken waarvoor je hebt betaald, en in het ergste geval kan Instagram je account volledig opschorten.

2: Merken kunnen het zien en willen niet met je samenwerken

Er zijn tal van eenvoudige tools die eventuele geheimen aan potentiële merkpartners zullen blootleggen. Als je wilt groeien als merk of influencer is dit het slechtste wat je voor je carrière kunt doen, volgers kopen. In plaats van ze te kopen, proberen de meeste influencers hun nepvolgers kwijt te raken, om hun betrokkenheid te vergroten en hun aantrekkelijkheid voor potentiële merken te vergroten.

3: ECHTE MENSEN KUNNEN HET ZIEN, EN ZE ZULLEN INEENKRIMPEN

Een profiel met nep volgers is duidelijk voor iedereen die Instagram regelmatig gebruikt. Een hoog aantal volgers zonder enige betrokkenheid, is gewoon, nou ja, wanhopig. Dat betekent dat potentiële volgers het zullen opmerken.

GEEF JE GELD LIEVER UIT AAN IETS WAT WEL WERKT

Als je staat te popelen om je geld uit te geven, waarom kies je dan niet voor een creatieve aanpak en probeer Instagram advertenties te gebruiken? Advertenties zijn een integraal onderdeel van elke marketing strategie op de app. Hoewel organische inhoud belangrijk is voor je profiel, kun je met een advertentiecampagne op schaal potentiële klanten vinden. Maar wees gewaarschuwd: om het goed te laten werken is er tijd en inspanning voor nodig!

Laat je Instagram en andere kanalen groeien op de juiste manier met Sparkss. Vanuit één enkel dashboard kun je berichten rechtstreeks plannen en publiceren op Instagram, het publiek betrekken, prestaties meten en al je andere sociale-mediaprofielen uitvoeren. Probeer het vandaag nog gratis.

back to all posts