WordPress Webdesign

Opzoek naar een website of een webshop die aansluit bij jou doelgroep? Geen probleem wij bouwen jou website in een CMS, zodat het voor jouw medewerkers eenvoudig is te gebruiken.

WordPress CMS

Bij Spesh zijn we WordPress expert. Wij kiezen bewust voor open source systemen. In de open source community wordt continu kennis gedeeld met anderen. Dit maakt dat onze kwalitatief hoogwaardige eindproducten altijd up-to-date zijn volgens de meest geavanceerde functionaliteiten en trends.

WooCommerce

Voor de online verkoop van jouw producten ontwikkelen we met de webshopsoftware WooCommerce een op maat gemaakte, visueel aantrekkelijke en goed vindbare webshop. Met constante optimalisatie realiseren wij een online winkel die met jouw bedrijfsambities kan meegroeien.

API koppelingen

Wij zorgen ervoor dat jouw website moeiteloos communiceert met andere systemen die je in je organisatie gebruikt, zoals een boekhoudprogramma, online voorraadsysteem, betaalpartners of CRM. Met als uitkomst dat het flexibel en wendbaar werkt.

contact.app

Front-end development Van design tot website

We zetten jouw ideeën om in een superstrak, snel en responsive digitaal product. Hierbij schakelen we regelmatig even met jou, zodat je nauw betrokken blijft bij het proces.

Lees onze successen

Be-Tween

Een informatieve website waar alles te vinden is

Drenthe Hikes

Interactieve wandel- of fietsbeleving in het Drentse landschap

Luning's Restaurant

Vernieuwde websites met reserveringssysteem