Website to GO

Wil jij een nieuwe website laten ontwikkelen voor jouw bedrijf, maar schrik je van de hoge kosten voor de ontwikkeling hiervan? Spesh ontwikkelt jouw nieuwe website zonder opstartkosten en voor een vast bedrag per maand.

Waarom een website abonnement?

Wij begrijpen als geen ander dat een doelgerichte website behoorlijk wat geld kost. Door te kiezen voor een website abonnement voorkom je een grote financiële uitgave waardoor je geld over hebt voor andere investeringen.

Hoe werkt het?

Onze klantgerichte aanpak zorgt voor duidelijkheid en schept realistische verwachtingen. We hebben alle kennis in huis om websites te ontwikkelen die scoren in zoekmachines en bezoekers omzetten in klanten. Het enige waar we nog niets vanaf weten dat ben jij.

Website hosting

Snelheid is belangrijk voor zoekmachine optimalisatie, maar zeker ook voor conversie. Bij Spesh hebben wij onze eigen hosting "Sitess". Deze is volledig geoptimaliseerd voor WordPress waardoor je websites vliegend vlug laden.

contact.app

Website abonnementen voor slimme ondernemers en zzp’ers

Je hebt een grote beslissing te nemen. Je kunt veel uitgeven aan een website voor je bedrijf, of je kunt geld besparen door een abonnement te nemen en het geld ergens anders aan uit te geven!

Lees onze successen

No items found.