Social Media

Spesh heeft op het gebied van social media vele oplossingen voor ondernemers die net iets meer uit hun Social media willen halen. Laat ons je posts maken of gebruik Sparkss om je planning up en running te houden.

WordPress Webdesign

Opzoek naar een website of een webshop die aansluit bij jouw doelgroep? Geen probleem wij bouwen jouw website in een CMS, zodat het voor jouw medewerkers eenvoudig is te gebruiken.

Website to GO

Wil jij een nieuwe website laten ontwikkelen voor jouw bedrijf, maar schrik je van de hoge kosten voor de ontwikkeling hiervan? Spesh ontwikkelt jouw nieuwe website zonder opstartkosten en voor een vast bedrag per maand.

Drukwerk

Als jij het kan bedenken, kunnen wij het ontwerpen. Of je nu op zoek bent naar een ontwerp van jouw roll-up banner met een strakke deadline, of een partner zoekt die jouw organisatie langdurig kan ondersteunen op het gebied van vormgeving: bij ons ben je aan het juiste adres!

Branding

Om on- en offline trefzeker te zijn, wil je op een positieve manier indruk maken. Wij zorgen ervoor dat jij een stevig merk neerzet dat visueel overal van af spat!