Branding

Wij hebben een nieuwe Look & Feel gekregen

Spesh ziet er na vandaag anders uit, niet alleen onze website maar ook de socials, app’s en tools krijgen onze vernieuwde look & feel. Het kan enige tijd duren voor dat de nieuwe look zichtbaar wordt voor klanten die onze tools gebruiken.

21/11/2020
5 Min

BRAND IDEE

Door een diepe onderdompeling in ons bedrijf te nemen kwamen we er achter dat Spesh Speciaal is. Wij zijn namelijk niet het doorsnee ontwerp bureau wat zich alleen maar richt op grafische ontwerp, wij gaan zelfs verder dan dat. Denk aan onze hosting platform Sitess en onze social media planner Spesh Now.

Ook voor klanten hebben wij online tools gemaakt die aansluiten bij hun organisatie en behoeften zoals bijvoorbeeld samenwerking webapps. Onlangs hebben wij de Kr8Centrale van Kiemrk8 vernieuwd waarin ondernemers hun businessplan kunnen maken en kunnen samenwerken met een Kiemkr8 Expert.

Door deze onderdompeling in ons bedrijf te nemen, resulteerde dit in een krachtig idee om Spesh te laten groeien. We noemen dit idee Speshial.

EEN LEVENDE IDENTITEIT

Ons nieuwe logo is geïnspireerd op de levendige wereld van design, innovatie en creativiteit. Spesh wordt hierdoor een kleurrijk en flexibel merk dat speels en technisch aanvoelt.

De nieuwe look & feel is ontworpen om te leven en voortdurend te veranderen op onze sociale mediakanalen, op de website en op alle productplatformen van Spesh.

WOORDGRAPPEN MET SPESH

Het nieuwe logo geeft ruimte om te spelen met de merknaam Spesh.

REAL PEOPLE POWER

De bredere identiteit brengt de mensen van Spesh naar de voorgrond. Het overbrengen van de persoonlijke menselijke kant van het bedrijf, is een belangrijke onderscheidende factor die zeer gewaardeerd wordt door onze klanten.

BEN JIJ DE VOLGENDE?

Ben jij na het zien van onze nieuwe branding ook toe aan een vernieuwde branding of logo? Neem dan gerust contact met ons op voor een offerte of maak een afspraak om een project te bespreken onder het genot van een goede kop koffie. ☕️

Kevin Hendrik Ypeij

Hoi! Ik ben Kevin eigenaar van Spesh. Ik maak creatieve design oplossingen voor jouw onderneming.

Meer van deze persoon

Similar Blogs